Footsupport steunt: van hutje naar stenen huis Tanzania

Al 5 jaar zamel ik sportschoenen en geld in voor de stichting Bouw woningen Tanzania. Dit is bedoeld voor de armste Tanzaniaanse gezinnen in Sanya Juu. De mensen van deze stichting bouwen aan de toekomst voor deze gezinnen. “van hutje naar stenen huis”

Naast het verzamelen van schoenen wil ik graag meer doen voor deze mensen. Dat betekent dat ik in maart 2023 zelf naar Tanzania ga om de mensen daar te helpen met het bouwen van een stenen huis. De reis is onder begeleiding van mensen van de stichtingbouwwoningentanzania.nl. De locale bevolking maakt zelf de stenen en daar zijn ook vaklieden die de bouw begeleiden. Met mijn reis naar Sanya Juu in Tanzania zorg ik ook voor extra inkomsten voor de stichting.

Blog: Volg Jos in Tanzania!

Er worden daar verschillende soort huizen gebouwd. Voor kleine gezinnen maar ook voor grotere families. Een groot huis kost daar rond de €3.000,00. Nu wil ik me hier voor gaan inzetten om dit bedrag bij elkaar te krijgen door middel van sponsoring en donaties. Ik wil er ook zelf voor zorgen dat het geld direct via de stichting bij de mensen komt.

De stichting werkt met vrijwilligers. Dat betekent ook dat iedere cent dan ook bij de bevolking komt. Iedere sponsoring of donatie wordt door Footsupport verdubbeld. Informatie kun je vinden op de site www.stichtingbouwwoningentanzania.nl.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit mooie project? Neem contact met mij op. Ook kunt u een donatie doen via rekeningnummer
NL52 SNSB 0989200760 ter attentie van J.J. de Jager in Malden onder vermelding van 'Van hutje naar stenen huis'. 100% van uw donatie komt ten goede aan het project.


Top